Specialfys

Tilfredse kunder hos en specialiseret fysioterapeut

Langt de fleste af mine patienter kommer til mig, fordi de har hørt, at jeg har kunnet hjælpe andre. Nogle af dem er så venlige at sende mig en skriftlig anbefaling, som jeg glæder mig over at kunne viderebringe her:

 

“Efter en lang periode med problemer med at løfte højre arm over skulder, blev jeg fra min læge anbefalet at søge behandling hos dig. Efter tre konsultationer og et trænings program er resultatet enestående.”

Mvh. Svend Erik Johansen.

 

“Jeg har haft  en svag venstre hånd og arm i mange år. Louise konstaterede, at jeg har et Thoracic Outlet Syndrome. Jeg har været til tre konsultationer og lavet hjemmeøvelser. Jeg har nu fået min styrke tilbage i venstre arm og hånd, og vi har afsluttet forløbet. Louise er sød og yderst dygtig, og jeg kan varmt anbefale hende!”

Vh, Martin Schilling.

 

“Som privatpraktiserende psykolog sidder jeg ned mange timer om dagen, hvilket naturligt er en belastning for ryggen. Jeg har deraf i flere år tiltagende døjet med ondt i hoved og nakke og har prøvet flere andre behandlingsformer med ingen eller begrænset effekt, inden jeg kom til Louise. Efter ca. 6 behandlinger over ½ år er min hovedpine reduceret med ca 90 % og det er helt fantastisk. Jeg har fået mange virksomme øvelser hos Louise og dem bliver jeg med glæde ved at lave – det er sådan et godt bytte frem for smerterne :-)”

Mette Louise Holland, autoriseret psykolog

 

“Jeg kan varmt anbefale Louise. Jeg havde døjet med et løberknæ i halvandet år, og prøvet andre behandlere uden succes. Louise tog sig tid til en meget grundig forundersøgelse, og efter 14 dage med nogle få og simple øvelser kunne jeg løbe uden gener. Jeg har haft en meget positiv oplevelse.”

Mvh, Ingrid Dundorf

 

“Hej Louise. Efter at have brugt de øvelser du gav mig, er mine smerter forsvundet i mit ben, så jeg behøver ikke smertestillende medicin mere, og kan aflyse aftale hos kirurg.

Utroligt efter alle de besøg hos kiropraktor og reumatolog, og med 3 scanninger. Så et enkelt besøg hos dig.

Tak for god behandling.”

Mvh. Max Johansen

 

“Hej Louise. Du skal have stor tak for for den behandling, som jeg har fået hos dig.

Du fandt ud af, at mine smerter i mine fødder og min haltende gang, ikke stammede fra fødderne, men den egentlige årsag var fra mit operationsar efter en bryst operation.

Dine behandlinger og mine hjemmeøvelser (som jeg fik af dig) resulterede i, at jeg efter kun 4 behandlinger ikke har nogen smerter, og at min til tider haltende gang nu er forsvundet.

Du skal have stor tak og jeg kan kun give dig de største anbefalinger!”

Med venlig hilsen

Karen Becker

 

“Louise har hjulpet mig med smerter, der kom, da jeg skulle træne mig op til et halvmarathon løb. Hun undersøgte mig grundigt, gav mig øvelser, som hjalp mig, gode råd til selve løbetræningen, så jeg gennemførte mit løb. Hun sætter sig grundig ind i ens problematik, så jeg vil give hende mine varmeste anbefalinger.
Så dejligt at få nogle øvelser, som er tilpasset min krop.”

Nina Pedersen

 

“Mødte hos Louise med stærke skuldersmerter. Slidgigt, var diagnosen. Jeg var ikke så optimistisk, men blev modtaget af en venlig og optimistisk Louise og med et klart signal om, at det kunne bedres. Efter første behandling og instruktion om, hvilke øvelser, der kunne hjælpe mig,  blev jeg sendt hjem. Jeg trænede og ved mit næste møde med Louise, var der tydelige tegn på bedring. Smerterne var stort set væk. Det var dejligt. Efter endnu en behandling og nye øvelser afsluttede behandlingen. Nu skal jeg ud i foråret. Til varmt vands motion, til pilates, i haven og ud og spille golf. Tak Louise.”

mvh Else Toft Svendsen

 

Jeg har været hos Louise 1 gang med lændesmerter/ryg og har fået god anvisning af øvelser der kan afhjælpe problemet og det har hjulpet!

Så jeg kan varmt anbefale Louise.

Mvh. Mogens Hauge. (rygpatient, færdigbehandlet efter en enkelt behandling).

 

“Hej Louise. Jeg har det så godt i mine ben: Ingen smerter. Går med lethed 18 huller golf uden at kunne mærke det, heller ikke efterfølgende.

Jeg syntes jo det er lidt af et mirakel, at jeg efter så kort behandlingsforløb har fået det så godt.

Jeg er også glad for at have mine øvelser. Det sker, at der kommer et lille symptom, som straks forsvinder ved at udføre de respektive øvelser. Det betyder meget, at vide hvad jeg selv kan gøre”.

Mvh, Jette Eisvang (Stærke hoftesmerter, afsluttet efter 3 behandlinger).

 

Efter mange år med smerter i knæene oplevede jeg færre smerter allerede efter et par dage med øvelserne. Efter et par måneder og 3 besøg har jeg sjældent smerter i knæene og bliver overrasket over at smerterne ikke kommer når jeg laver bevægelser som førhen gjorde ondt. Kompetent, behagelig og personlig træning. Grundig undersøgelse ved første besøg samt overskuelige øvelser med hjem. Jeg har fået mange gode øvelser som jeg kan bruge til træningen og efter behov.
Jeg kan klart anbefale træning hos Louise.

Hilsen, Tina Klein

 

“Louise har hjulpet mig med min skulder og lænd. Jeg blev anbefalet at kontakte hende af min læge og hun har været helt super, professionel og grundig.”

Merethe Lammert Køhl Hansen

 

“Jeg vil gerne takke dig for, at jeg har det godt i dag. Jeg husker tilbage, da jeg kom til dig første gang den 17.april 2017, hvor jeg bare havde så ondt omkring højre skulderblad og ud i over- og underarm samt i tommelfingeren, samt mangel på søvn p.g.a. at jeg ikke kunne ligge ned ret længe af gangen, og jeg kunne slet ikke ligge på min højre side.

Jeg faldt den 9. marts 2017 over et dørtrin pladask forover og fik forfærdelig ondt omkring skulderen og armen, jeg troede først, at smerten ville lette men nej, så jeg tog til lægen den 21. marts 2017  som henviste mig til dig, det skulle vise sig at være det bedste, der er hændt mig.

Den 1. maj 2017 bl.a. arbejdede du specielt med mit bindevæv og en del trykpunkter og det hjalp så utrolig meget, der gik kun et par dage,så kunne jeg sove på min højre side samt sove natten igennem – tiltrængt først gang siden faldet.

Så da jeg kom til dig den 15. maj 2017 havde jeg bare gode nyheder med, om  hvor godt jeg havde fået det, jeg fik den sidste behandling, men aftalte med dig at jeg kunne ringe, hvis smerterne vendte tilbage.

Jeg kan varmt anbefale et besøg hos Louise Holst Sørensen, men lad være med at gå for længe med en smerte, der ikke er nødvendig.”

Mange tak og de bedste hilsner fra

Grethe Thostrup

 

“Jeg kan på det absolut varmeste anbefale Louise som en særdeles kompetent, dygtig og behagelig behandler. Jeg kontaktede Louise Holst-Sørensen grundet hovedpine og nakkesmerter. Louise konstaterede, at jeg havde en mindre skævvridning. Hun gav mig et træningsprogram  samt behandlinger, der på kort tid decimerede mine smerter og gener.”

Svend Ove Olsen

 

“Tusinde tak for din professionelle hjælp, da jeg mødte hos dig med nakke og rygsmerter. Du var meget grundig med dine undersøgelser, førend  den egentlige behandling. Du gav mig øvelser, som jeg skulle gennemfører i løbet af dagen, og efter ganske få konsultationer hos dig, fik jeg det godt igen.”

Tak for det, – og din positive måde at være på.

Jeg anbefaler dig, til alle som klager over smerter i bevæge apparatet.

Susan Rostgaard

 

“Nu kan jeg gå igen uden smerter. Da jeg kom hos Louise første gang kunne jeg næsten ikke gå. Jeg havde både ondt i ryg, og begge ben. Nu kan jeg saftens gå 10 km. Hun er dygtig og grundig og jeg føler mig 10 år yngre efter mit forløb hos Louise.”

Mogens Petersen

 

Louise er virkelig dygtig. Tager sig god tid til at undersøge og forstå hvor problemet er. Er desuden rigtig god til at instruere i øvelser, der yderligere kan afhjælpe problemet.

Louise er også meget fleksibel med hensyn til at få tid til en konsultation.

Vi kan kun give Louise vores bedste anbefaling.

Susanne og Martin Hehl

 

Louise har i den grad hjulpet og hjælper stadig, hvor mange andre giver op. Jeg er eksempelvis blevet hjulpet af med en konstant smerte i v. balle, én behandling var nok til den. Har gået rundt med det så længe, at jeg har glemt hvordan det er at være foruden. Vi kæmper stadig med en genstridig fod, som kun kan blive bedre.

Louise leder og finder årsagen til problemet, og tager fat derfra. Utrolig venligt og imødekommende menneske, som jeg har fuldstændig tillid til.

Ufattelig  dygtig og kompetent fysioterapeut, kan kun give de varmeste og bedste anbefalinger med på vejen.”

Aase Østergaard Nielsen

 

“I flere år havde jeg gentagne gange søgt behandling for belastende smerter i ryg, lænd og ben, men uden at opnå varig bedring. Fra flere sider blev jeg anbefalet at søge hjælp hos dig. Dette gode råd fulgte jeg, og det var faktisk det helt rigtige for mig.

Efter kun 3 behandlinger hos dig samt herefter at  have fulgt dine råd oplever jeg nu kun yderst sjældent de før så ubehagelige smerter. Jeg er nu i stand til igen at  kunne gå en tur samt at kunne deltage i fysisk træning.

En stor tak for din professionelle hjælp.”

Med venlig hilsen, Bent Schülein

 

“Inden jeg besøgte Louise havde jeg min tvivl om, hvorvidt mine problemer med benene overhovedet kunne afhjælpes. Men jeg må indrømme, at min tvivl er blevet manet i jorden.

Louises kyndige behandling gjorde underværker fra første behandling. Til min store glæde har Louises behandlinger afhjulpet flere af mine skavanker, som jeg har døjet med i længere tid og som lægerne ellers ikke kunne afhjælpe. Jeg fortryder ikke et sekund, at jeg trådte ind af Louises dør.

Louise er tillidsvækkende og man føler sig tryg og tilpas i hendes hænder.”

Venlig hilsen, Jytte Jensen.

 

Jeg har gennem en del måneder kommet hos Louise grundet et cykelstyrt. Jeg var uheldig at brække en del ribben samt mit kraveben, som måtte sættes sammen ved operation.

På meget kort tid hjalp Louise mig med at genvinde styrke og bevægelighed i skulderen. Der gik kun godt en måned fra operation til jeg igen kunne køre på raceren. Jeg har efterfølgende kæmpet en del med smerter, som Louise også fik (næsten) helt afhjulpet.

Louise griber tingene meget systematisk an og finder svaghederne i alle de små, let oversete muskler. Louise har været god til at tilrettelægge øvelser under hensyntagen til praktiske vilkår i min dagligdag.

Under hele forløbet har jeg følt mig i gode kyndige hænder hos Louise. Jeg kan på det varmeste anbefale hende””.

Mvh, Martin Christensen

 

Jeg oplever at jeg har fået en meget kompetent behandling af mig og min skulder. Jeg skulle bare være kommet noget før, da jeg allerede efter den første konsultation fik stillet en diagnose, påbegyndt en behandling og efterfølgende oplevede en væsentlig forbedring. De bedste anbefalinger.”

Søren Kragbæk 

 

Jeg har haftstor fornøjelse af at blive behandlet hos Louise, trods smerte?. Jeg har følt, at jeg har været i meget professionelle hænder, som ser min skulderskade på en ny måde. Endvidere har hun fokus på sammenhængene med andre “skader”, således at det er helheden, der bliver behandlet. Jeg vil klart anbefale Louise til andre!”

Vi ses på torsdag…

Hilsen Tina Skotte.

 

“Jeg har igennem et par måneder søgt og fået hjælp af specialiseret fysioterapeut Louise Holst-Sørensen fordi jeg havde bevægelsesproblemer med smerter til følge i min venstre skulder og arm.

Efter en samtale og en grundig undersøgelse fandt Louise hurtig ind til kernen af problemerne. Hun har arbejdet meget målrettet, og allerede efter første behandling kunne jeg mærke tydelig forskel i både skulder og arm. Jeg har efterfølgende fået 4 behandlinger og kan nu bevæge skulder og arm frit, og det bedste af det hele – uden smerter.

Jeg kan varmt anbefale Louise som en faglig kompetent fysioterapeut. Hun er både dygtig og effektiv. Skulle jeg få problemer igen er jeg ikke i tvivl om, at jeg straks vil søge behandling hos Louise. Hun har virkelig hjulpet mig”.

Venlig hilsen

Lone Arvedsen, Dianalund. 

 

Louise gjorde det igen !! Jeg har haft så ondt I min dybe lændemuskler de sidste mange måneder. Jeg har prøvet lidt forskelligt. Men udslaget har bestemt været Louises behandling. Efter to behandling er jeg smertefri. Min krop arbejder nu helt som den skal – og jeg har ikke krampagtigt ondt mere. Det er anden gang jeg går til Louise med et problem, som hun bare får styr på på ingen tid. Tak Louise for din faglige dygtighed og dit søde væsen.

Mvh

Karina Remming

 

“Louise er superdygtig. Hun sætter sig grundigt ind i din problematik, og arbejder meget ud fra hjælp til selvhjælp princippet. Derfor blev mit rygforløb også hurtigt afsluttet med øvelser jeg selv kunne arbejde videre med. Absolut anbefalelsesværdigt.”

Else Kathrine Friis

 

“Super dygtige Louise. Jeg var faldet på mit job og havde slået ryggen. Min kiropraktor anbefalede Specialfys og efter 5 gange er jeg kampklar igen. Har selvfølgelig fået øvelser jeg skal lave, de fungerer fantastisk. Så afsted til Louise når krop er dum ;). Kan klart anbefales.”

Karrinna Tind

“Jeg kan varmt anbefale Specialfys v/Louise Holst-Sørensen. Efter 4 behandlinger, er der nu styr på mit problem. Jeg har fået nogle øvelser, som jeg kan lave hjemme, for at styrke mine muskler. Såfremt jeg på et senere tidspunk får behov for fysioterapi, vil det helt klart være hos Specialfys, jeg vil henvende mig.

Mine varmeste anbefalinger til Specialfys og Louise.”

Mvh Bodil Nielsen

 

Min oplevelse hos Louise Holst Sørensen – specialfys:

Da jeg kom hos Louise første gang, havde jeg rigtig slemme smerter i lænden og videre ned i balle og lår. Jeg kunne hverken sidde eller lægge ned. Hvis jeg havde siddet ned i længere tid, havde jeg problemer med at rejse og rette mig op igen. Der var dage hvor jeg blev nødsaget til at blive hjemme fra arbejde på grund af smerterne. Jeg havde haft disse smerter i nogle uger inden jeg begyndte til behandling hos Louise. Efter to behandlinger, har jeg nu ingen smerter længere og mærker intet til det i hverdagen. Der var på intet tidspunkt, at jeg fik følelsen af, at Louise ikke vidste hvad hun gjorde og dette gav mig en vis tryghed som patient. Jeg kan helt klart anbefale behandling hos Louise, hvis du leder efter en dygtig fysioterapeut som har styr på sit fag!

Mvh

Freja Engelbrecht

 

Kære Louise.

Jeg fik en dårlig ryg ved at skovle ude i haven. Jeg var hos fysiurgen 3 gange, intet resultat. Dernæst hos kiropraktor 2 gange med samme resultat. Hos lægen fik jeg dit navn og det var lykken.

Efter 2 besøg hos dig hvor jeg fik at vide hvordan jeg selv kunne træne mine muskler er mine smerter næsten væk. Jeg vil hermed gerne på det kraftigste anbefale dig og siger mange tak.

Med venlig hilsen, H. A. Nielsen

 

“Hej Louise. 

Efter 4 behandlinger er jeg “næsten” fri for de store smerter i ryg, bagdel og ben. Skønt at kunne gå, ligge og sidde og ikke mindst få sovet om natten. Tak for din gode behandling og behagelige måde at gøre tingene på.

Hørte om dig via en bekendt med mange “skader” som havde stor effekt af din behandling. Du har et meget vindende væsen og er super dygtig til at finde de ømme steder.

Jeg har allerede anbefalet dig til andre.”

Venlig hilsen,  Bodil Petersen (rygsmerter med udstråling til venstre hofte og ben/discusprotrusion)

 

“Kære Louise. Min skulder og arm fungerer rigtig fint, så jeg afbestiller min tid i morgen.

Tak for nu. Du har gjort et fint stykke arbejde.”

vh, Solvejg Ramkær (smerter i venstre skulder og overarm – 3 behandlinger)

 

“Mange tak for din behandling og gode råd. Tre besøg hos dig og jeg er symptomfri og føler mig som genfødt. Jeg kan kun give dig de varmeste anbefalinger.

Og jeg vil helt klart komme igen om et par måneder og få masseret mit bindevæv, som en gave til min krop.”

 vh, Ditte Borell (rygsmerter on off i 2-3 år med udstråling ned i det ene ben)

 

“Min uforbeholdne anbefaling som jeg giver videre til alle der har brug for det eller er søgende. Jeg vender også tilbage.”

Charlotte Max Andersen

 

“Kære Louise.

Jeg vil gerne aflyse tiden i næste uge. Jeg er nu helt symptomfri, og der er ingen grund til at fortsætte behandlingen. Jeg vil gerne takke dig for et godt og effektivt behandlingsforløb. Jeg anbefaler dig gerne til andre – faktisk har jeg allerede bedt flere af mine kolleger om at kontakte dig.”

Erik Søholm Jensen (Kroniske lændesmerter med tegn på nerveafklemning og følelsesforstyrrelser i ben. Nakkesmerter med hovedpine og nedsat bevægelighed. Under 10% gener i lænd efter 3. behandling, nakke færdigbehandlet efter 5 behandlinger).

 

“Hej Louise. 

Tak for den dejlige måde du modtog mig. Jeg kom med smerter i hele højre side. Især højre lår, under begge baller. Jeg kunne ikke sidde på en stol ret længe før smerterne blev for store. Plus mange andre små skavanker. Efter nogle behandlinger, og flere effektive øvelser til selvbehandling, ja så har jeg det rigtigt godt.

Jeg anbefaler dig gerne til andre.”

Jytte Sonn (tegn på lumbal diskusprotrusion efter falduheld, markant bedring efter første behandling).

 

“Hej Louise. Jeg føler mig næsten flyvende nu 🙂. Jeg vil til hver en tid anbefale dig, når andre har problemer med fysikken, din indsats har haft stor betydning for mig.

Mange tak for rigtig god behandling :-)”.

Mvh, Jørgen Jensen (Marathonløber med lyskesmerter i begge sider, afsluttet efter 2 behandlinger).

 

“Hej Louise. Jeg er meget glad og tilfreds, med din måde at behandle på. Du har virkelig gjort en forskel for mig Og mit velbefindende. Jeg var på vej til operation af skulder nr. 2, da jeg heldigvis, opsøgte dig i stedet for. Din behandling af hele mit bevægeapperat, har virkelig været effektiv. Jeg har fået meget tabt bevægelighed tilbage. Tak for hjælpen og din måde at være på. Jeg anbefaler dig gerne til andre”.

Mvh. Marianne Nomanni.

 

“Denne hilsen blot for at bekræfte at jeg fortsat er smertefri efter 4 behandlinger hos dig. Jeg har i 5 år lidt af smerter i nakken efter fald på fortov, hvor jeg faldt rigtigt uheldigt, så jeg tog fra for faldet med ansigtet.

Akutte undersøgelser viste, at der ikke var kraniebrud, men selvfølgelig hjernerystelse og betydelige gener efter slaget.

Smerterne i nakken er blot tiltaget på trods af mange forskellige former for behandling, nævnt i flæng: traditionel fysioterapi, osteopatisk behandling, forskellige former for hensyntagende gymnastik, medikamentel smertebehandling og akupunktur. Efterhånden var det en undtagelse, hvis jeg sov en hel nat uden opvågnen med smerter.

Det er klart at så lang tid med smerter må medføre kompensationsproblemer i knogler og muskler, men foreløbig er jeg smertefri efter behandling ( incl hjemmeøvelser) hos dig”.

Jeg er taknemmelig for at have fundet dig og nydt godt at din behandlingsform.

Venlig hilsen, Ann-Merete Petersen Ortmann

 

“I forbindelse med en dårlig skulder og ryg bookede jeg på Nettet en tid hos Louise. Jeg havde læst om opstart af hendes nye klinik i lokalavisen, og synes, hun lød grundig og professionel. Mine forventninger blev til fulde indfriet. Jeg føler, at hun har været hver en krog igennem af min krop i forsøget på at finde årsagen. Louise er meget engageret i sit arbejde, og arbejder grundigt og dybdegående. Hun er en opmærksom lytter, og søger at finde helbredelse i tæt samarbejde med sin patient.”

vh, Morten Lykke, symptomfri efter 3 behandlinger.

 

Kære Louise!

Tak for dine behandlinger som har hjulpet mig meget. Det jeg især har sat pris på er, at du har hjulpet mig til selvhjælp med dine råd om øvelser, så jeg nu igen er i stand til at løbe så meget, som min KOL nu engang tillader. Jeg kan love dig, at jeg vil komme igen, hvis jeg trænger til at få hjælp til mit gamle skrog.

Mange venlige hilsener, Jørgen Eberhardt (Smerter i nedre lænd og bækken med udstrålinger i begge ben, færdigbehandlet efter 4 behandlinger.)

 

“Da jeg kom første gang med mine nakke, skuldre og knæproblemer, var jeg opgivet af 2 andre behandlere. Nu efter 3 besøg hos Louise er jeg allerede i stor bedring. Jeg oplever at Louise arbejder meget grundigt og systematisk, og oplever at hun virkelig ønsker at hjælpe mig. Det har været rart, at der var tid til at gennemgå hele mit bevægeapparat, og jeg har fået gode råd omkring min kost. Mine besøg hos Louise har bestemt været en meget positiv oplevelse.  Jeg kan kun give Louise mine varmeste anbefalinger.”

Vh, Birgitanilla Hedegaard

 

“Louise er den bedste og mest kompetente fysioterapeut jeg har været hos ever. Den eneste der har fået bugt med min skulder- og albueproblematik. Alene tilgangen til kroppen via bla bindevævsstrøg er så fornemt. Mine varmeste anbefalinger.”

Karina Remming

 

“Grundig, effektiv og super dygtig. De bedste anbefalinger gives hermed.”

Lars Blumensaadt

%d bloggers like this: