Specialfys

Specialfys finder årsagen til dine gener og behandler dem effektivt

Et behandlingsforløb hos Specialfys betyder dybdegående undersøgelser, specialiseret faglighed, tid til patienten og få konsultationer men varig effekt.

Gennem 14 års klinikerfaring og målrettet efter- og videreuddannelse har jeg specialiseret mig i behandling af skulder, ryg/bækken, knæ og nakke.

Jeg har lavet denne lille video for at demonstrere, hvad det er jeg gør, når jeg behandler:

Jeg behersker forskellige metoder, fagligheder og fysioterapeutiske teknikker, og jeg finder hurtigt den behandlingstilgang, der passer bedst til den enkelte patient. Grundlæggende tager jeg udgangspunkt i at bruge de biomekaniske sammenhænge imellem muskler og led i såvel diagnose som behandling.

Inden jeg besøgte Louise havde jeg min tvivl om, hvorvidt mine problemer med benene overhovedet kunne afhjælpes. Men jeg må indrømme, at min tvivl er blevet manet i jorden.

– Jytte Jensen.

Lider du også af smerter du ikke kan komme af med? Lad mig hjælpe dig! Læs mine patienters historier her. Og Book din tid her

For kroppen er en funktionelt sammenhængende organisme, og de virkelige årsager til gener i bevægeapparatet skal ofte findes andre steder end der, hvor det gør ondt. Dermed sikrer min tilgang, at det vi behandler, faktisk også er det, du fejler – og ikke blot dine symptomer.

Den dybdegående undersøgelse og de unikke og effektive teknikker jeg bruger gør, at du hos mig får et andet behandlingstilbud end andre steder. En fysioterapeutisk undersøgelse, der finder de virkelige årsager til dine smerter, tager tid. Men det er det første nødvendige skridt på vejen til varig bedring. Mine patienter oplever derfor ofte, at de bliver smerter eller lidelser kvit, som de har lidt under i årevis.

Da jeg kom første gang med mine nakke, skuldre og knæproblemer var jeg opgivet af 2 andre behandlere. Nu efter 3 besøg hos Louise er jeg i stor bedring…

– Brigitanilla Hedegaard.

Lider du også af smerter du ikke kan komme af med? Lad mig hjælpe dig! Læs mine patienters historier her. Og Book din tid her

Book tid til behandling her

Læs mere om behandlingerne her

Læs mere om mine specialer og efteruddannelser her

Læs patientudtalelser her

Mine klienter

Mine klienter er typisk :

  • Personer med skader og gener i bevægeapparatet, som de har haft svært ved at komme af med hos andre behandlere
  • Patienter som efter operation ønsker et individuelt og målrettet genoptræningsforløb, som sikrer hurtig genoptræning og færre mén.
  • Patienter, som efter endt genoptrænings- eller behandlingsforløb oplever tilbagefald
  • Personer med idræts- og overbelastningsskader i hele bevægeapparatet
  • Gravide eller nybagte mødre med graviditetsrelaterede gener
  • Patienter, som ønsker en særlig grundig undersøgelse og tid til en effektiv behandling

Læs mere om hvad jeg behandler her

Uden for sygesikringen

Jeg samarbejder med en række private sundhedsforsikringer, og du kan få tilskud til behandlingen, hvis du er medlem af “danmark”. se mere her

Den offentlige sygesikring understøtter ikke de dybdegående – og dermed også tidskrævende – undersøgelses- og behandlingsforløb, som jeg praktiserer. Derfor har jeg valgt at arbejde som fysioterapeut uden for sygesikringen. Hvilket betyder, at du ikke kan få tilskud fra Regionen til dine behandlinger hos mig.

%d bloggers like this: