Specialfys

Om behandlingen

En korrekt diagnose kræver en dybdegående undersøgelse.

Derfor behandler jeg altid med udgangspunkt i en dybdegående, logisk og helhedsorienteret undersøgelse med fokus på de biomekaniske sammenhænge på tværs af kroppen mellem muskler, knogler og led. Med en kombination af undersøgelser, målinger og funktionstests – muskel for muskel og led for led – finder jeg de problemstillinger, som er årsagen til dine gener. Ofte finder vi årsagerne, et andet sted end der, hvor det gør ondt.

En smerte i knæet kan for eksempel stamme fra en fejlstilling i enten fod eller bækken. Skuldergener kan ofte have relation til rygsøjle eller albue. Endelig kan en enkelt svag muskel sætte andre muskler på overarbejde og dermed ændre biomekanikken andre steder i kroppen. Derfor er det afgørende, at man har de rigtige teknikker og sætter god tid af til den indledende undersøgelse. Det gør jeg hos Specialfys.

På baggrund af den grundige indledende undersøgelse sammensætter jeg et unikt behandlingsforløb bestående af effektive fysioterapeutiske teknikker kombineret med muskeltests og funktionelle øvelser, som passer ind i din hverdag.

De fleste patienter oplever allerede umiddelbart efter den første konsultation, at vi har fat i det rigtige, og i langt de fleste tilfælde er behandlingsforløbet fuldendt efter få behandlinger.

Alle konsultationer rummer behandling, tests, korrigerende analyse og opfølgning på øvelserne.

Læs mere om den indledende undersøgelse her

Læs mere om de opfølgende konsultationer her

Læs mere om priser her

%d bloggers like this: