Specialfys

Artikler

Unødvendige smerter efter diskusprolapsMange oplever smerter i nakke, ryg, balle og ben i flere år efter en diskusprolaps. Det er ikke nødvendigvis noget man behøver at leve med. Årsagerne til de smerter er ofte ikke relateret til selve prolapsen, og du kan få hjælp til at komme videre i livet uden smerter.

Frossen skulder. Frossen skulder er en smertefuld og desværre ofte længerevarende lidelse. læs om symptomer, forløb og behandling og genoptræning af en frossen skulder. Et effektiv behandlingsforløb af en frossen skulder skal tilrettelægges individuelt og målrettes den aktuelle status af din skulder. Jeg har specifik efteruddannelse i skulderen, mange års erfaring i behandling af skulderskader og er medforfatter til Den store skulderbog.

Behandling af løbeskader –Vi løbetræner som aldrig før. Men det betyder desværre også, at vi ser en stigning i antallet af løbeskader som for eksempel løberknæ, skinnebensbetændelse, irritation omkring eller bag knæskallen, akillessenebetændelse, lyskesmerter eller hælspore. Mange oplever, at skaderne kan være svære at komme af med. Men griber man behandlingen og genoptræningen rigtigt an, er der gode muligheder for at blive selv de mest genstridige skader kvit.

Kom i gang med løb uden skader – Det vigtigste du kan gøre for at forebygge løbeskader er, at forberede og supplere din løbetræning med øvelser og træning tilpasset din krop. Det handler om at sikre stabilitet og mobilitet af ankler, knæ hofter og ryg. Men vi er alle forskellige. En biomekanisk analyse vil afsløre, hvor din krop er disponeret for skader. Med den viden i hånden kan du få lagt et forebyggende træningsprogram.

Bækkenløsning – Mange gravide tror, at de lider af bækkenløsning, og at det er en tilstand, som det er svært at gøre noget ved. Men for det første fejldiagnosticeres mange bækkenløsninger. For det andet er det i langt de fleste tilfælde muligt at gøre noget ved det. Læs her om de forskellige årsager til graviditetsrelaterede bækkenproblematikker.

 

 

%d bloggers like this: